Hotelul din Râmnicu Vâlcea care a găzduit petrecerea de la care 16 oameni au ajuns la spital, pentru 15 dintre ei fiind confirmată prezenţa unor substanţe stupefiante în organism, se delimitează de incident. Ramada Hotel anunţă că mâncarea oferită invitaţilor a respectat normele de siguranţă alimentară, subliniind că prăjiturile au fost aduse de sărbătorit, însoţite de aviz de conformitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Hotelul Ramada din Râmnicu Vâlcea, unde a fost organizată petrecerea de la care 16 persoane au ajuns la spital cu stări de rău, inclusiv halucinaţii, transmite că mâncarea servită la aniversarea cu 70 de invitaţi a fost conformă cu normele sanitare.
 
„Cu privire la evenimentul privat (aniversare), organizat în locaţia noastră, în data de 21 ianuarie 2023, facem următoarele precizări: Toate produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranţă alimentară. Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri, au fost însoţite de avize de conformitate. Regretăm situaţia creată şi avem încredere că organele de cercetare vor stabili datele şi cauzele producerii ei. Regretăm situaţia creată şi avem încredere că organele de cercetare vor stabili datele şi cauzele producerii ei”, se arată într-un comunicat semnat de directorul general al hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea, Andrei Teodorini.
 
Anunţul a fost făcut în contextul în care există suspiciunea că cele 15 persoane ar fi ajuns să prezinte teste pozitive la marijuana după ce a consumat prăjituri servite la petrecerea privată.
 
Sărbătoritul a declarat, pentru Observatorul Antenei 1, că a depus plângere la Parchet în urma evenimentelor, el evitând să facă alte comentarii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.