Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost atacat de urs în comuna Tulgheş, şi pentru transportarea acestuia la spital a fost solicitat elicopterul SMURD, de la Târgu Mureş, a informat ISU Harghita. Tanczos Barna a afirmat, referitor la acest caz, că este a cincea oară în ultimele trei săptămâni când oameni au fost spitalizaţi într-o stare critică în urma unor atacuri ale urşilor. „Responsabilitatea este a noastră. Facem tot posibilul să creăm calea legală pentru intervenţia imediată, a mai spus ministrul Mediului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Tanczos Barna, despre bărbatul atacat de urs în Harghita: Responsabilitatea este a noastră. Facem tot posibilul să creăm calea legală pentru intervenţia imediată

Conform sursei citate, bărbatul este conştient şi prezintă răni la nivelul feţei, mâinii drepte şi a piciorului stâng. Victima a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi primeşte îngrijiri medicale.

Biroul de presă al ISU a mai precizat că a fost alertat elicopterul SMURD. Este a treia persoană atacată de urs în ultimele săptămâni, în Harghita.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.