Autorităţile din judeţul Harghita au emis, sâmbătă seară, patru mesaje Ro-Alert, în decurs de mai puţin de o oră şi jumătate, avertizările vizând prezenţa unor urşi în oraşe sau comune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita,  sâmbătă seară, începând cu orele 21:15, au fost emise patru mesaje de avertizare a populaţiei cu privire la apariţia unor urşi în zone locuite de oameni. 
Primul astfel de mesaj a fost transmis  persoanelor aflate în Miercurea Ciuc, pe strada Braşovului. 
Zece minute mai târziu, un al doilea mesaj a fost transmis populaţiei din municipiul Topliţa. În scurt timp,  a fost semnalată prezenţa unui urs în zona comunei Joseni, în satul Borzont, fiind emis un al treilea mesaj de avertizare a populaţiei. Al patrulea mesaj a fost primit de către localnicii din comuna Mărtiniş, cu puţin înainte de ora 22:30.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.