O fetiţă în vârstă de patru ani a ajuns duminică la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc după ce s-a intoxicat cu marijuana. Reprezentanţii Poliţiei Harghita spun că fetiţa mâncase o prăjitură pe a cărei etichetă era specificat că are în componenţă marijuana şi care provenea din Olanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, fetiţei de patru ani i s-a făcut rău şi a fost dusă de părinţi la spital, unde medicii au stabilit că, cel mai probabil, a suferit o intoxicaţie cu marijuana.

Fetiţa a rămas internată în unitatea medicală şi va rămâne sub supravegherea medicilor.

Părinţii le-au povestit poliţiştilor că fetiţa a mâncat o prăjitură care avea printre ingrediente şi marijuana, fiind specificat pe etichetă. Reprezentantul Poliţiei a precizat pentru News.ro că prăjitura provine din Olanda, unde este permisă comercializarea unor astfel de produse.

Conform sursei citate, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă părinţii ştiau că prăjitura conţine marijuana, cum au intrat în posesia ei şi cine i-a dat-o fetiţei să o mănânce.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.