Mai multe localităţi ale judeţului Harghita au fost afectate, duminică, de întreruperi în alimentarea cu energie electrică din cauză că vântul puternic a rupt crengi pe care le-a aruncat peste firele reţelei de electricitate. La ora transmiterii acestei ştiri, aproape 300 de consumatori din trei localităţi nu au curent electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit autorităţilor din judeţul Harghita, vremea nefavorabilă a provocat, duminică după amiază, avarii la 15 puncte de alimentare cu energie electrică. Astfel, la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt alimentaţi cu electricitate 278 de consumatori din localităţile Vărşag, Şicasău şi Liban.
Duminică dimineaţă, rafalele de vânt cu rupt crengi pe care le-au aruncat peste firele reţelei de alimentare. Din această cauză, au fost afectate cinci puncte de alimentare, din comuna Mărtiniş, unde 341 consumatori au rămas fără curent electric. La ora transmiterii acestei ştiri consumatorii din localitatea Mărtiniş primesc din nou energie electrică, avariile fiind remediate.
Tot în Harghita, duminică după amiază un copac a căzut pe DN 13 B, pe raza localităţii Joseni, la urcare spre localitatea Bucin. La ora transmiterii acestei ştiri, pe acest tronson de circulă pe o bandă, iar în zonă intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Joseni pentru îndepărtarea pomului.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.