Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, miercuri, că "îngrijorările profunde" ale Guvernului american cu privire la propunerile de modificare a legilor justiţiei nu ş-au schimbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat într-o vizită la Arad, Hans Klemm a fost întrebat de jurnalişti care este părerea sa despre modificările la legile justiţiei, el afirmând că "îngrijorările profunde" ale Guvernului american nu s-au schimbat.

"Guvernul meu, şi accentuez asta, Guvernul SUA, a exprimat cred că pe 29 august îngrijorări profunde cu privire la acest pachet, iar acele îngrijorări nu s-au schimbat până acum”, a declarat ambasadorul SUA.

De asemenea, Klemm a fost întrebat de jurnalişti despre modificările fiscale aprobate miercuri de Guvern, el afirmând că a încurajat întotdeauna Executivul de la Bucureşti "să ţină cont de principiile stabilităţii, predictibilităţii, transparenţei şi să se consulte cu toţi cei implicaţi, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii”.

Ambasadorul SUA a vizitat miercuri fabrica de vagoane de marfă Astra Rail din Arad, care a fuzionat în luna iunie cu Greenbrier Companies Inc., companie americană. 

Klemm a spus că şi-a dorit să viziteze fabrica pentru a da un semnal de susţinere pentru investitorii americani de aici, el declarându-se impresionat de halele de producţie. “Este impresionant, nu am crezut că ceea ce se întâmplă la Arad este de o asemeena magnitudine. Sunt uimit de scala a aceea ce se întâmplă aici în România, sunt foarte mândru de acest parteneriat care are loc aici între muncitori, autorităţile din Arad şi compania americană”, a afirmat ambasadorul SUA.

Compania americană Greenbrier Companies Inc. şi fabrica arădeană Astra Rail au fuzionat în 1 iunie 2017, prin înfiinţarea companiei Greenbrier Europe.

Greenbrier proiectează, construieşte şi comercializează vagoane de marfă în America de Nord, America Latină şi Europa.

Fabrica arădeană are o capacitate de producţie de aproximativ 5.000 de vagoane de marfă pe an şi este controlată de compania americană cu o cotă de 75%.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.