Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că Guvernul ia în calcul acordarea unor ajutoare familior medicilor decedaţi de coronavirus, proiectul fiind dezbătut de ministerele implicate. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că Raluca Turcan este ”un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat e coronavirus să primească o pensie e urmaş. ”Plecaţi urgent acasă”, i-a transmis Ciolacu ministrului Muncii anunţând o moţiune simplă împotriva acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu anunţă moţiune împotriva ministrului Muncii care a anunţat un ajutor pentru familiile medicilor decedaţi de coronavirus: Acum un an, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor să primească o pensie de urmaş / Plecaţi urgent acasă

”Există în discuţie un proiect prin care să se acorde un sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus”, a anunţat, miercuri, Raluca Turcan.

Aceasta a precizat că în prezent există discuţii între ministerele implicate, pe această temă.

Turcan a refuzat să precizeze despre ce sumă ar fi vorba, anunţând că toate detaliile vor fi precizate la finalizarea propunerii.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.