Guvernul va adopta un proiect de hotărâre prin care este aprobat cuantumul minim al burselor de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social pentru elevii din învăţământul preuniversitar burse care se acordpă în anul şcolar 2020-2021. Ministrul Educaţiei Monica Anisie a precizat că pentru prima oară este stabilit un cuantum minim de 100 de lei, iar autorităţile locale pot suplimenta suma respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Da, suntem pregătiţi să introducem pe lista suplimentară a ordinii de zi a şedinţei de astăzi a proiectului de hotărâre de Guvern pentru aprobarea cuantumului minim al burselor de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social pentru elevii din învăţământul preuniversitar burse care se acordpă în anul şcolar 2020-2021. Pentru prima dată stabilim un cuantum minim de 100 lei, autorităţile publice locale putând să suplimenteze pentru acordarea burselor acest cuantum”, a declarat Monica Anisie, la începutul şedinţei de vineri a Executivului. 

 

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.