Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că vineri, în ţară, sunt disponibile pentru pacienţii cu COVID 167 de paturi libere de ATI, din care 3 în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 26 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.664 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19.  În Bucureşti sunt avizate de DSP 389 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19. De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 81 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale.", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
1.312 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.
 
”La  nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 167 paturi  libere de ATI, 3 în Bucureşti, 8 în judeţul Alba, 3 în judeţul Bacău, 8 în judeţul Botoşani, 4 în judeţul Călăraşi, 4 în judeţul Caraş Severin, 16 în judeţul Constanta, 2 în judeţul Dâmboviţa, 8 în judeţul Dolj, 5 în judeţul Galaţi, 4 în judeţul Gorj, 1 în judeţul Harghita, 2 în judeţul Hunedoara, 25 în judeţul Iaşi, 1 în judeţul Mehedinti , 7 în judeţul Neamţ, 7 în judeţul Olt, 2 în judeţul Sălaj, 15 în judeţul Sibiu, 9 în judeţul Suceava, 4 în judeţul Teleorman, 3 în judeţul Timiş, 10 în judeţul Vaslui, 16 în judeţul Vrancea,  altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.", a precizat sursa citată.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.