Premierul Sorin Grindeanu a participat, vineri, la Caransebeş, la o întâlnire cu foştii colegi din clasele I-VIII, de la Liceul Pedagogic, el declarând că nu este atât de emoţionat în activităţile pe care le are de obicei la Bucureşti, cum a fost la acest eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, coleg de clasă cu premierul, au vizitat, vineri dimineaţă, Liceul Pedagogic din Caransebeş, unde au urmat cursurile claselor I-VIII.

Cei doi au fost întâmpinaţi cu flori de către elevii şcolii, dar şi de către foştii lor profesori, printre aceştia fiind şi Mihai Grindeanu, tatăl premierului.

”Sigur că sunt emoţionat, aici am făcut clasele I-IV şi undeva la etajul întâi era clasa în care am învăţat în V-VIII. Pentru mine aceste clase au însemnat anii în care, sigur, stresat de tata, s-au pus bazele a ceea ce înseamnă educaţia fiecăruia dintre noi. Aici s-a făcut şi se face în continuare şcoală în adevăratul sens al cuvântului. Nu sunt aşa emoţionat în activităţile pe care le am de obicei la Bucureşti, cum sunt acum. Vă doresc să mai aveţi absolvenţi de aici, din Caransebeş, care să fie în funcţii de conducere în ţara noastră, să poată să ajute”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul a vizitat, apoi, clasele în care a învăţat şi a remarcat că atunci când era elev băncile erau altele şi aranjate altfel.

După această vizită, premierul Sorin Grindeanu şi şeful CJ, Silviu Hurduzeu, au mers la Liceul ”Traian Doda” din Caransebeş, unde este programată o întâlnire prilejuită de 25 de ani de la terminarea liceului.

”Pe unii dintre colegii mei i-am mai întâlnit, sunt în continuare în legătură cu ei, sunt prietenii mei, sunt oamenii cu care am împărţit cele mai frumoase momente în viaţa unui om, anii de liceu. Mă bucur că am venit azi aici. Am fost o generaţie unită, suntem în continuare şi sper că şi azi în momentele festive să fie la fel de frumoase. Am avut parte de profesori foarte buni şi în clasele primare şi în cele gimnaziale, dar  şi la liceu, un liceu de tradiţie care face cinste Caraşului şi întregului Banat. În anul 1992 am absolvit liceul şi au fost foarte multe generaţii de absolvenţi care fac cinste. Rămânem şcoală de top în această regiune”, a declarat Grindeanu.

Premierul a spus că, la fel ca orice licean, a avut şi el ”aventuri”, dar că învăţătura a fost mult mai importantă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.