Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, că se împlinesc o sută de zile de când este prim-ministru şi că experienţa din administraţia locală şi judeţeană îl ajută acum să înţeleagă nevoile şi priorităţile primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene. El le-a spus celor prezenţi că pot să conteze pe el ”din funcţia pe care vremelnic” o deţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a participat, la Timişoara, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, unde a susţinut un discurs în timpul căruia a spus că se împlinesc o sută de ani de când este premier, însă s-a corectat imediat şi a precizat că este vorba despre o sută de zile.

”La mulţi ani, Consiliul Judeţean Timiş! Cred că este o urare pe care o fac cu o oarecare nostalgie căci mă uit în jurul meu în sală şi văd foarte mulţi oameni cu care am lucrat şi alături de care am învăţat administraţie fie că vorbim de administraţia publică locală sau judeţeană şi de care mă leagă foarte multe lucruri. Săptămâna aceasta, s-au împlinit o sută de ani de când...o sută de zile - să nu uraţi la nimeni aşa ceva - de când am plecat de aici pentru a prelua şefia Guvernului şi mărturisesc că, pe lângă bilantul celor o sută de zile, m-am gândit şi la cele şase luni de zile când am condus CJ Timiş. Acea experienţă pentru mine este folositoare la guvernare pentru că mă ajută să înţeleg nevoile si priorităţile administraţiei publice locale. Vin de la Craiova, mă voi duce şi la Bistriţa unde va fi din nou o aniversare de Consiliu Judeţean şi voi continua să merg în ţară nu pentru momente aniversare sau tăieri de panglici, ci pentru a afla problemele locale”, a declarat Grindeanu.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Premierul a mai spus că Timişoara şi Caraş-Severin înseamnă ”acasă”, dar şi că se consideră un prieten al administraţiei judeţene.

”Pentru mine, oriunde aş merge şi orice aş face, Timişoara înseamnă acasă, bineînţeles alături de Caraş-Severin. De câte ori voi veni aici mă voi bucura de reuşite şi o să mă întristez alături de dumneavoastra pentru eventuale eşecuri. Vă rog să contaţi pe mine din funcţia pe care vremelnic o deţin. Voi fi un adevărat prieten care vă laudă când meritaţi şi vă va cearta când greşiţi. Acum nu e cazul pentru că e un moment deosebit, deşi am nişte lucruri să le spun, dar nu acum”, a mai spus Grindeanu.

În finalul discursului său, Sorin Grindeanu le-a mulţumit foştilor colegi de la Consiliul Judeţean Timiş pentru colaborare.

Prim-ministrul a venit la aniversarea CJ Timiş, alături de fiul său, Mihai.

Sorin Grindeanu a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş în perioada iunie 2016 – decembrie 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.