Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebook, că CNAIR a semnat contractul de execuţie al Centurii de ocolire Sud Craiova, DN 56-DN 55-DN 6. Firma câştigătoare- Rizzani de Eccher SpA- trebuie să respecte contractul şi să termine lucrările în 15 luni, a mai precizat ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un proiect important pentru Craiova, trenat ani de zile, intră acum în linie dreaptă! CNAIR a semnat astăzi contractul de execuţie al Centurii de ocolire Sud Craiova, DN 56-DN 55-DN 6. Firma câştigătoare- Rizzani de Eccher SpA- trebuie să respecte contractul şi să termine lucrările în 15 luni”, a scris Grindeanu. 
 
Ministrul Transporturilor precizează că centura rutieră "Craiova Sud" va scoate din oraş o mare parte din traficul rutier de tranzit şi va asigura legături mai rapide spre Bucureşti, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Calafat, Bechet şi Caracal.
 
Pe noul drum, cu o lungime de aproape 10 km, vor fi construite:
-2 parcări,
-2 pasaje peste calea ferată,
-un pod peste canalul de ape uzate,
-2 intersecţii giratorii la nivel cu DN 55 şi DN 56
-o bretea de acces pentru legatura cu DN 6, în sensul giratoriu existent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.