O femeie a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident produs marţi după amiază, în judeţul Gorj, unde un autoturism s-a răsturnat şi a rămas pe plafon. Primele investigaţii la faţa locului arată că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe raza comunei Căpreni, iar un alt şofer a sunat la 112.  
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, conducea un autoturism, pe DN 67 B Căpreni, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului şi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un şanţ. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 60 de ani, pasageră pe locul din spate al autoturismului, precum şi rănirea conducătorului auto şi a altei pasagere de 54 de ani, toţi din aceeaşi localitate, care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”; transmite Poliţia judeţeană Gorj. 
Şoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţişti au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.