Un adolescent în vârstă de 13 ani a fost găsit mort, duminică după amiază, de către unchiul său. Bărbatul a chemat ambulanţa, iar medicii au încercat resuscitarea băiatului, însă fără succes. Poliţia anunţă că a deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adolescentul a fost găsit mort, în baie, de către unchiul său, arată primele date din anchetă. 
„La data de 12 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, l-a găsit pe nepotul său,  de 13 ani,  căzut în baie, inconştient. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Gorj, sosit la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare, a băiatului de 13 ani, însă a fost constatat decesul”, informează, duminică după amiază, Poliţia judeţeană Gorj.
Trupul neînsufleţit al băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 
Poliţia a deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.