O persoană a fost rănită, fiind scoasă din autoturism de către echipajele de descarcerare, sâmbătă, în urma unui accident produs la intersecţia dintre un drum naţional cu un drum judeţean, în judeţul Gorj. Victima a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei judeţului Gorj, accidentul s-a produs pe raza comunei Scoarţa, la intersecţia DN 67 cu drumul judeţean 661- Câmpu Mare.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu Cărbuneşti-Câmpu Mare a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie  de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, din direcţia Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu”, se arată într-o informare a IPJ Gorj.

Conform ISU Gorj, un bărbat de 53 de ani a fost scos din autoturism de către echipajele de descarcerare şi transportat la spital.

Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase alcool.

La locul accidentului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Foto: IPJ Gorj
Foto: IPJ Gorj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.