Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu şi Şcoala Gimnazială nr. 7 Giurgiu vor face cursuri exclusiv online, în urma unei decizii aprobate marţi după amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, una dintre cele mai mari unităţi didactice din judeţ, care reuneşte aproximativ o mie de elevi şi câteva zeci de cadre didactice, intră în scenariul de funcţionare exclusiv online, în urma unei decizii de marţi, 13 octombrie, a CJSU Giurgiu. Prin aceeaşi hotărâre şi Şcoala Gimnazială nr. 7 Giurgiu trece la scenariul roşu.
Totodată, unităţile de învăţământ din comunele Bolintin Deal, Gostinari, Grădinari şi Slobozia din judeţul Giurgiu schimbă şi ele scenariul, intrând în cel galben. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Măsurile au fost aprobate pe baza ratei incidenţei cumulative COVID-19 la 1.000 de locuitori, pe localităţi, pe ultimele 14 zile, a creşterii numărului cazurilor de elevi depistaţi pozitiv, precum şi pe baza propunerilor consiliilor de administraţie ale şcolilor, a transmis marţi după amiază Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Judeţul Giurgiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.