Treisprezece persoane internate în Centrul pentru vârstnici din localitatea Onceşti, judeţul Giurgiu, au fost diagnosticate cu COVID-19. Toţi cei 13 sunt vaccinaţi şi doar unul dintre ei are simptome ale bolii, mai exact tuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor furnizate joi de reprezentanţii Prefecturii Giurgiu, la Centrul pentru Persoane vârstnice Onceşti au fost testaţi toţi beneficiarii serviciilor centrului, după ce, în urmă cu trei zile, şase dintre ei au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, din totalul de 23 de persoane internate în centru, alte şapte au fost confirmate că fiind infectate. Toţi cei diagnosticaţi sunt vaccinaţi anti- COVID, iar dintre ei unul singur are simptome ale bolii, adică tuse. Cu toţii au primit tratament medical, fiind izolaţi în centru.

Autorităţile judeţene precizează că şi personalul centrului a fost testat la intrarea şi ieşirea din tură, nefiind depistate cazuri pozitive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.