Două tinere cu vârste de 16 şi 21 de ani şi un bărbat de 23 de ani au fost răniţi după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe un câmp. Tânărul aflat la volan a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază, la ora 17.09, pe digul din localitatea Gostinu din judeţul Giurgiu. Un tânăr de 20 de ani din Bucureşti aflat la volanul unui autoturism în care se aflau trei pasageri a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat.
 
„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 2 tinere de 16 şi 21 ani şi a unui tânăr de 23 de ani, din municipiul Bucureşti, aceştia fiind transportaţi la spital. Conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Bucureşti a  refuzat transportarea la spital, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea 0”, informează Poliţia judeţeană Giurgiu.
 
În urma evenimentului poliţiştii au deschis dosar penal, făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.