Autorităţile din judeţul Giurgiu au prelungit, marţi, măsura suspendării cursurilor în toate unităţile de învăţămâmt din acest judeţ, decizia fiind luată în contextul în care mai multe drumuri sunt închise din cauza viscolului iar zeci de persoane au rămas blocate pe tronsoanele impracticaile. Astfel, unităţile de învăţământ din întreg judeţul vor fi închise şi miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu a  decis, marţi, prelungirea măsurii privind suspendarea cursurilor în grădiniţele şi şcolile din acest judeţ pentru ziua de miercuri. 

Decizia a fost luată în contextul în care, marţi după-amiază, patru drumuri naţionale, cinci drumuri judeţene şi un drum comunal de pe raza acestui judeţ sunt închise din cauza viscolului.

În ultimele ore, potrivit autorităţilor, zeci de persoane au rămas blocate pe drumurile înzăpezite din Giurgiu, în sprijinul acestora venind echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sau autorităţile locale. 

Pe DN 4, un număr de 20 de autovehicule au rămas blocate în zona loclaităţii Herăşti. Alte zece autoturisme fiind înzăpezite pe un drum comunal între localităţile Cetatea şi Remuş.

De asemenea, un microbuz cu opt persoane a rămas blocat pe DN 41, la ieşirea din localitatea Pietrece către Prundu. În aceeaşi perioadă, o gravidă şi cinci bolnavi care au nevoie de dializă au fost preluaţi de la locuinţe pentru a fi duşi în siguranţă la spitale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.