O clasă întreagă de la Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” din Giurgiu a rămas neocupată în urma repartizării computerizate a absolvenţilor de şcoală gimnazială. Este vorba despre clasa de Mecanică, unde nici un elev nu s-a înscris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acelaşi liceu, la specializarea Electric, din 28 de locuri au fost ocupate doar şase, iar la Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan” din Giurgiu, din 56 de locuri la specializarea Ştiinţele naturii au fost ocupate doar 5.

La nivelul judeţului Giurgiu, au rămas libere peste 250 de locuri la şapte licee, la specializări precum, Agricultură, Turism şi alimentaţie, Silvicultură, Comerţ, Mecanică, Ştiinţe sociale.

Absolvenţii de gimnaziu cu medii mari au optat pentru Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, unde cea mai mică medie de admitere în cele două clase de Filologie este 7,94, iar ultima medie de admitere din cele trei clase de Matematică-informatică este 7,74.

La clasa de Ştiinţe sociale, ultima medie la cel mai bine cotat liceu din Giurgiu a fost 7,35.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.