Rafalele puternice au provocat pagube în mai multe zone din judeţul Giurgiu, judeţ aflat, sâmbătă după-amiază, sub avertizare cod galben de intensificări ale vântului. Una dintre cele mai afectate localităţi este municipiul Giurgiu, unde a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru îndepărtarea arborilor dezrădăcinaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vântul puternic a doborât copaci în mai multe zone din judeţul Giurgiu, aceştia căzând pe partea carosabilă, pe autoturisme sau locuinţe. 
Pompierii au intervenit, sâmbătă, pe drumul naţional 5, la ieşirea din municipiul Giurgiu, unde un copac smuls din rădăcină a căzut pe cele două benzi de mers,. În cădere, copacul a avariat un stâlp de iluminat stradal, liniile de curent şi cablu tv. 
Tot în municipiul Giurgiu, pe strada Cărămidarii Vechi, un copac smuls din rădăcină a căzut pe şosea, iar pe strada Dan Lucan un copac a căzut peste gardul unei case, blocând accesul în curte. Pompierii au mai intervenit şi pe Bulevardul 1 Decembrie pentru înlăturarea unei bucăţi din acoperişul unui bloc. 
Pe drumul judeţean 504, un arbore de mari dimensiuni a căzut pe şosea şi a blocat ambele sensuri de mers. În cădere, una dintre crengile copacului a avariat un autoturism în care se aflau două persoane, ambele scăpând nevătămate în urma incidentului. 
Şi în localitatea Vedea un copac a căzut peste acoperişul unei case.
Judeţul Giurgiu se află sub o atenţionare meteorologică tip cod galben de intensificări ale vântului, până duminică, la ora 03:00. Meteorologii au prognozat vânt puternic, care atinge, la rafală, viteze de 45-60 km/h şi pe arii restrânse chiar70-80 km/h.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.