Zeci de persoane care participau la o petrecere au fost amendate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce poliţiştii şi jandarmii au descins în localul în care avea loc evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Descinderea a a avut loc după ce poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Mihăileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un restaurant din localitatea Ogrezeni, are loc o petrecere. Ajunşi la faţa locului, poliţişti au constatat că zeci de oameni, invitaţi la un eveniment privat, petrec ignorând Legea 55/2020,  care prevede restricţii al căror rol este cel de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.
 
Fiecare dintre participanţi a fost legitimat şi cu toţii, dar şi administratorul localului, au fost amendaţi cuantumul total al sancţiunilor se ridică şa 36.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.