Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Tecuci a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o maşină, însă a fost suprins de către jandarmi, după un apel la 112 efectuat pe la ora 13.00. La o oră distanţă, după ce a plecat din secţia de poliţie, aceeaşi persoană a încercat să fure un topor din curtea unui bătrân. El le-a spus autorităţilor că a încercat să fure toporul fiindcă „i s-a părut interesant”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ghinionul unui tecucean în vârstă de 31 ani s-au numit jandarmii. În două situaţii petrecute la o oră distanţă între ele, bărbatul a fost depistat de oamenii legii în timp ce încerca să sustragă diverse bunuri. În primul caz vorbim de un apel 112 făcut în jurul orei 13:00 prin care era reclamat că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism. Personajul cu pricina a fost depistat în maşină şi astfel nu a reuşit să plece cu prada propusă. A fost condus la sediul poliţie unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.
 
După un alt apel la 112 în care a fost sesizat un incident pe o stradă din Tecuci, jandarmii au descoperit acelaşi bărbat care, la o oră distanţă, a vrut să fure un topor din curtea unui bătrân. Poliţia din Tecuci continuă cercetările în ambele cazuri de furt.
„La numai o oră distanţă, un alt apel 112 sesiza un incident pe o stradă din municipiul Tecuci. Tot jandarmii au preluat apelul şi ajunşi la faţa locului au găsit o figură cunoscută, care tocmai plecase din secţia de poliţie unde fusese adus de militari, tot pentru un furt. De această dată, bărbatul nu a încercat să fure dintr-o maşină, ci a încercat să fure toporul din curtea unui bătrân. De ce un topor? Ne-a spus că i s-a părut interesant. Drumul până la secţia de poliţie îi era cunoscut, aşa că jandarmii l-au condus din nou pentru a scrie un nou proces verbal de depistare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. În ambele cazuri, colegii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci continuă cercetările”, mai indică sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.