Mai multe arme albe au fost găsite asupra unor participanţi la protestul de la Galaţi, iar pe traseul protestului jandarmii au găsit, ascunse, bucăţi de gresie, pietre şi bâte. Asupra unui băiat de 13 ani s-a găsit un briceag, fiind chemată bunica copilului. Întrucât femeia, bolnavă, nu avea bani să se întoarcă acasă, jandarmii i-au dat doar un avertisment şi unul dintre ei a plătit taxiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, în urma protestului de marţi seară, jandarmii au găsit un box şi un cuter asupra a doi tineri, unul de 21 de ani, iar celălalt de 22 de ani, ei aflându-se în grupul de manifestanţi de pe platoul din faţa Prefecturii.
 
De asemenea, jandarmii au mai descoperit un briceag asupra unui băiat de 13 ani care se afla la protest. La faţa locului a fost chemată bunica băiatului, cea care are grijă de el deoarece nu are părinţi. Femeia a primit un avertisment pentru nesupravegherea copilului. Deoarece ea este bolnavă şi nu avea bani să se întoarcă acasă unul dintre jandarmi i-a plătit taxiul, a mai transmis Jandarmeria Galaţi.  
 
Jandarmii au mai descoperit bucăţi de gresie, pietre şi bâte pe platoul din faţa Prefecturii, dar şi pe traseul protestului. 
 
“Înainte de începerea protestului, la controlul platoului de la Prefectura au fost găsite, ascunse în spatele monumentului, bucăţi de gresie, pietre, bâte. Pe traseul de deplasare (strada Domnească, strada Brăilei) au fost găsite aceleaşi obiecte, înainte de începerea marşului”, a mai precizat Jandarmeria Galaţi.
 
Sursa citată a precizat că o persoană a fost extrasă din mulţime pe platoul din faţa Prefecturii pentru că incita şi a primit un avertisment.
 
Totodată, într-un taxi sosit la protest a fost găsită o macetă. 
 
“Într-un taxi sosit la protest şi oprit la control de către echipajele de poliţie a fost găsită o macetă, între banchetele din faţă. Conducătorul auto, în vârstă de 24 ani, a fost preluat de către poliţie şi s-a întocmit dosar penal”, a mai precizat Jandarmeria Galaţi. 
 
Până în prezent jandarmii au dat trei amenzi în valoare de 2.200 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.