Patruzeci şi unu de cetăţeni afgani şi un egiptean au fost introduşi în carantină instituţionalizată, după ce au călătorit alături de o persoană confirmată cu noul coronavirus. Primăria Galaţi a primit sarcina de a se ocupa de cazarea şi hrana ce le va fi servită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Galaţi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a aprobat, marţi,  cazarea a 42 de persoane din cadrul Centrului Regional de Proceduri şi Cazare Imigranţi – Galaţi în două centre de carantină instituţionalizate.
 
Conform deciziei CJSU, Primăria Municipiului Galaţi va face demersurile necesare pentru asigurarea cazării şi hranei persoanelor carantinate.
 
Cele 42 de persoane, 41 de afgani şi un egiptean, au fost transferate, cu un autobuz, de la Timişoara, la Centrul Regional de Cazare Imigranţi Galaţi, fiind contacţi direcţi cu o persoană confirmată cu noul coronavirus care a călătorit în acelaşi mijloc de transport. 
 
Persoana confirmată este internată în spital, iar Centrul Regional de Proceduri şi Cazare Imigranţi – Galaţi a luat măsurile necesare pentru dezinfecţie terminală a spaţiului în care au fost cazate respectivele persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.