Un număr de 31 de muncitori pakistanezi de la o firmă de construcţii din Galaţi care desfăşoară lucrări pe şantiere din Brăila au fost confirmaţi cu coronavirus. La începutul lunii, alţi 8 colegi de ai lor erau confirmaţi cu COVID19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit Prefecturii Brăia, 31 de muncitori pakistanezi care erau în campusul de la Vădeni, izolaţi după ce la începutul lunii 8 colegi au fost confirmaţi cu coronavirus, au fost şi ei depistaţi cu COVID 19. 31 de teste au ieşit pozitive, unul neconcludent, proba urmând a fi reanalizată., iar 67 sunt negative la acest moment.

Pacienţii infectaţi au fost internaţi în spital.

La începutul lunii iunie, opt muncitori pakistanezi de la aceeaşi firmă care desfăşoară lucrări pe şantiere din Brăila au fost confirmaţi cu coronavirus. Campusul în care trăiesc 110 angajaţi ai acestei societăţi a fost închis, oamenii fiind în izolare

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.