Un total de 28 de teste pentru coronavirus au ieşit până acum pozitive la centrul de bătrâni din Galaţi, inclusiv ale celor doi bătrâni care au decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din Galaţi, în acest moment sunt infectaţi cu coronavirus 18 bătrâni din centrul respectiv şi 8 persoane angajate ale unităţii. La acestea se adaugă cei doi bărbaţi care au murit. 

Toţi cei 26 de bolnavi infectaţi în acest moment au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul CFR, spital suport stabilit de Ministerul Sănătăţii.

În azilul de la Galaţi au rămas 100 de bătrâni. Ei sunt îngrijiri de personal medical trimis de autorităţi din diverse spitale ale judeţului pentru a-i monitoriza şi a le oferi îngrijiri medicale.

Bătrânii din centrul de la Galaţi au afecţiuni medicale, mulţi fiind imobilizaţi la pat.

Bolnavul 0 care a dus la îmbolnăvirea bătrânilor din azilul  privat este femeia care deţine afacerea şi care s-a îmbolnăvit de la soţul ei, care a călătorit în Turcia. Femeia este infectată, internată în spital, iar soţul ei a murit din cauza coronavirusului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.