Furnizarea agentului termic pentru apă caldă este sistată, de miercuri până vineri, la toate punctele termice din Sectorul 4, pentru desfăşurarea unor lucrări de remediere a unei avarii produse pe conducta Magistralei 3, anunţă Termoenergetica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă către punctele termice din Sectorul 4, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a unei avarii produse pe conducta Magistralei 3 Sud - DN 1200 mm - în zona străzii Releului, din Sectorul 3 al Capitalei. Astfel, în perioada 26-28 iulie 2023, se va sista furnizarea agentului termic pentru apă caldă, către toate punctele termice din Sectorul 4”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a companiei.

Conform sursei citate, conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcţiune în anul 1968, această zonă de reţea având 55 de ani de funcţionare.

”În paralel cu lucrările de remediere a avariei, se fac verificări şi lucrări pregătitoare pentru reabilitarea acestei magistrale, pe tronsonul cuprins între CTE Sud şi Căminul Releului (strada Releului), lucrare programată pentru începere în cursul acestui an. De asemenea, se efectuează lucrări pregătitoare pentru înlocuirea instalaţiei din căminul Releului. Menţionăm faptul că atât tronsonul, cât şi căminul mai sus menţionate sunt foarte importante pentru asigurarea tranzitului de agent termic între Sectorul 4 şi Sectoarele 3 şi 2”, au adăugat reprezentanţii Termoenergetica.

Ei au menţionat că, în toată perioada efectuării reviziei la CTE Progresu, punctele termice din Sectorul 4 sunt alimentate din CTE Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.