Mihai Rădoi, fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a fost transferat, marţi, la Timişoara, după ce în cursul zilei de luni a căzut de la etajul patru al blocului din Drobeta Turnu Severin în care locuieşte cu soţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul s-a făcut la cererea familiei, astfel că marţi, o ambulanţă l-a adus pe Mihai Radoi de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin la Spitalul Judeţean Timişoara.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost operat luni seară de medicii din Mehedinţi. El a suferit mai multe fracture la picioare şi la bazin.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, luni la amiază, că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin. De urgenţă, la locul indicat au ajuns echipajele de salvare, dar şi poliţiştii, care l-au identificat pe bărbat, acesta fiind fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi.

Vecinii le-au spus poliţiştilor că bărbatul şi soţia acestuia nu se mai înţelegeau şi se aflau în pragul divorţului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.