Fosta şefă de cabinet a fostului premier Sorin Grindeanu, Eva Andreaş, este noul prefect al judeţului Timiş, după ce Mircea Băcală a fost numit inspector guvernamental, în urma unor hotărâri de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a decis, miercuri, schimbarea prefectului de Timiş, astfel că în locul lui Mircea Băcală a fost numită Eva Andreaş, fosta şefă cabinet a lui Sorin Grindeanu.

Eva Andreaş, licenţiată în Drept şi cu o specializare în administraţia publică, a fost inspector la Serviciul de Integrare Europeană al Consiliului Judeţean Timiş şi şef al Serviciului Relaţii Externe din cadrul aceleiaşi instituţii.

În perioada în care Grindeanu era prim-ministru, Andreaş a fost şefa cabinetului. După plecarea lui Grindeanu, ea s-a întors la Consiliul Judeţean Timiş.

Mircea Băcală, care a fost până acum prefect de Timiş, a fost numit în funcţia de inspector guvernamental, în urma unei hotărâri a Executivului. Băcală a fost prefect în perioada 2009-2012 şi din 2016 până în prezent.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.