Fosta reşedinţă a soţilor Ceauşescu din Bulevardul Primăverii va fi deschisă în curând publicului pentru vizitare, la propunerea Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, informează instituţia pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La propunerea echipei Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic ‬, Palatul Primăverii se deschide, în curând, publicului. Vom reveni cu detalii referitor la inaugurarea Expoziţiei Permanente: Palatul Primăverii”, se arată în postare.

Casa în care Elena şi Nicolae Ceauşescu, alături de copiii acestora, Nicu, Zoe şi Valentin, au locuit în ultimii 25 de ani din viaţă se află pe Bulevardul Primăverii nr. 50.

Construită între anii 1964-1965, după indicaţiile celor doi soţi, casa are peste 80 de încăperi, inclusiv sală de cinema, piscină şi un impresionat dressing room.

După decembrie 1989, în vila de protocol, administrată de RA-APPS, au fost primite o serie de de delegaţii oficiale din ţară şi din străinătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.