Doi angajaţi ai societăţii de salubrizare din Focşani au găsit marţi un portofel în care erau documente şi peste 2.300 de euro. Cei doi au mers la Poliţie şi au predat portofelul, care fusese pierdut de un bărbat are a lucrat în străinătate şi voia să schimbe banii la o casă de schimb valutar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, marţi, un bărbat a anunţat la 112 că a pierdut în Focşani un portofel cu o sumă importantă de bani dar şi cu toate actele sale. La câteva ore de la acest apel, la sediul Poliţiei s-au prezentat doi bărbaţi, angajaţi ai firmei CUP Salubritate Focşani, care au spus că au găsit pe stradă un portofel cu 2.350 de euro şi au venit să-l predea.

Cei doi bărbaţi sunt din Poiana Cristei, judeţul Vrancea, şi sunt angajaţi la  firma de salubritate din Focşani, pe un utilaj care colectează gunoiul menajer de la blocurile din municipiu.

"Poliţiştii au stabilit că portofelul găsit aparţine bărbatului care a făcut sesizarea prin 112 şi nu lipsea nimic din documente sau bani. Bunurile au fost restituite de către poliţişti persoanei căreia îi aparţineau”, a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt al Poliţiei Vrancea.

Proprietarul portofelului, un bărbat din Tulnici, judeţul Vrancea, câştigase acei bani în străinătate, iar marţi dimineaţă  plecase de acasă pentru a ajunge la Focşani, unde voia să schimbă suma  respectivă în lei, la o casă de schimb valutar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.