Un focar de infecţie cu virusului SARA-CoV-2 a fost identificat de către Direcţia de Sănătate Publică Prahova într-un spital privat din oraşul Slănic. Este vorba despre patru pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au rămas în unitatea sanitară care are şi secţie suport COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru a fost înregistrat un focar activ în cadrul unei unităţi sanitare privată din oraşul Slănic, 4 pacienţi infectaţi, izolaţi la secţia suport covid din aceeaşi unitate spitalicească”, informează, marţi după-amiază, Prefectura Prahova.
 
La nivelul judeţului există 523 de cazuri active de COVID-19, între pacienţi numărându-se şi patru care sunt reinfectaţi. 
 
De altfel, dintre cele aproape 60 de mii de persoane diagnosticate cu COVID-19 în Prahova de la debutul pandemiei, 336 de pacienţi sunt cazuri de reinfectare.  
 
Incidenţa cumulată a cazurilor active din ultimele 14 zile la nivelul acestui judeţ, calculată la 1000 de locuitori, este de 0,82.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.