Autorităţile din Prahova au declarat focar de COVID-19 la Colegiul Militar din Breaza, după ce nouă elevi au fost testaşi pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2. Ei sunt izolaţi în internatul liceului, sub supravegherea medicului unităţii şcolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, focarul de la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza a fost înregistrat duminică.
 
Cei nouă elevi au liceului diagnosticaţi se află în izolare, sub supravegherea medicului de unitate.
 
Totodată, autorităţile din judeţ anunţă că în spitalele din Prahova mai este liber doar un pat de terapie intensivă alocat patologiei COVID-19.
 
”Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 162. Gradul de ocupare a paturilor este de 19%. În secţiile ATI sunt ocupate 25 paturi, din totalul de 26”, transmite Prefectura Prahova.
 
Incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 la nivelul acestui judeţ este, conform raportărilor de duminică, de 1,99 cazuri la o mie de locuitori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.