Trei angajate de la sectorul administrativ al Spitalului Municipal Câmpina, unitate suport COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus, alte două colege ale acestora fiind izolate, în aşteptarea rezultatelor testelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, cele trei femei lucrează în acelaşi birou, într-o clădire separată de corpul principal al spitalului şi ajung în birou pe circuite separate de cele din unitatea medicală.
 
Una dintre femei este internată în spitalul din Câmpina, iar celelalte două sunt izolate la domiciliu. Alte două angajate de la administrativ au fost testate, iar în prezent sunt în izolate, aşteptând rezultatele testelor pentru COVID-19.
 
Cea mai recentă raportare pentru 24 de ore arată că, de duminică până luni, în Prahova 125 de persoane au fost nou diagnosticate cu boala provocată de noul coronavirus, în cinci cazuri fiind vorba despre copii şi adolescenţi.
 
Numărul de îmbolnăviri cauzate de SARS-CoV-2 în judeţul Prahova de la începutul pandemiei şi până în prezent este 7.980, iar cel al deceselor se ridică la 273. Conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, cele mai recente decese asociate infecţiei cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate la un bărbat de 51 de ani şi la trei femei cu vârste de 59, 63 şi 78 ani, toţi având comorbidităţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.