Un focar de infectare cu noul coronavirus a fost constatat la Serviciul Public de Finanţe Locale al municipiului Ploieşti, unde trei angajaţi ai unui departament au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Judeţul Prahova se menţine printre zonele cu număr mare de infectări, cea mai recentă raportare pe 24 de ore indicând 96 de noi cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Trei angajaţi din cadrul unui departament al Serviciului Public de Finanţe Locale Ploieşti au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceştia au fost izolaţi, contacţii direcţi au fost carantinaţi, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate” a transmis, marţi după amiază, Prefectura Prahova.
Între timp, judeţul Prahova se menţine în topul zonelor cu număr mare de îmbolnăviri din cauza virusului SARS-CoV-2. Cea mai recentă raportare pentru 24 de ore arată că 96 de prahoveni au fost diagnosticaţi cu COVID-19, în trei cazuri fiind vorba despre minori. De asemenea, au fost înregistrate trei decese asociate infecţiei cu noul coronavirus, fiind vorba despre trei bărbaţi cu vârste de 49, 52 şi 75 de ani.
Conform Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, bărbatul în vârstă de 75 de ani care a decedat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 nu avea comorbidităţi cunoscute.
Numărul total al deceselor înregistrate din cauza COVID-19 în Prahova este de 219. 
Judeţul continuă să se confrunte cu probleme în ceea ce priveşte asigurarea paturilor pentru cazurile grave de infectare cu SARS-CoV-2. Marţi, dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 310 sunt ocupate, iar la Terapie Intensivă este liber un singur loc pentru bolnavii cu SARS-CoV-2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.