Un focar de COVID-19 a fost identificat la Penitenciarul din Ploieşti, unde 11 deţinuţi au fost diagnosticaţi cu infecţia provocată de coronavirus. Aceştia au fost transferaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Prefectura Prahova, în data de 20 noiembrie fost înregistrat un focar activ de COVID-19 la Penitenciarul Ploieşti, unde 11 persoane private de libertate au fost confirmate ca fiind infectate. Toţi deţinuţii au fost transferaţi la Penitenciarul Bucureşti Jilava.
Judeţul Prahova raportează, sâmbătă, 109 noi cazuri de infectare cu virusul SARS_CoV-2, incidenţa bolii la nivel judeţean fiind de 3,35 cazuri la o mie de locuitori. 
În 24 de ore, de vineri până sâmbătă, la nivelul judeţului au opt decese asociate COVID-19, la persoane cu vârste cuprinse între 54 şi 91 de ani. 
Numărul cazurilor active de COVID-19 este, sâmbătă, de 1.833 la nivel judeţean, iar dintre acestea 32 de bolnavi sunt reinfectaţi cu virusul SARS-CoV-2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.