Actorul Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca la Bucureşti, este stabil, internat pe o secţie normală, nu la Terapie Intensivă, şi urmează tratament cu antibiotic pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat. Decizia transferului a fost luată de medici, împreună cu actorul şi familia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Antena 3, starea actorului Florin Piersic, transferat marţi seară de la Cluj-Napoca la Bucureşti, este stabilă.

El nu este internat pe Terapie Intensivă, ci pe o secţie normală, unde urmează tratament cu antibiotic pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Decizia a fost luată de medici împreună cu actoul şi familia acestuia, pentru ca infecţia să fie tratată de acelaşi medic care s-a mai ocupat de problema respectivă în trecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.