Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că 22 mai va fi o zi importantă deoarece toţi miniştrii vor ieşi în stradă pentru a susţine campania de vaccinare, iar finala Cupei României va avea loc tot atunci şi va fi un eveniment cu spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vaccinarea continuă. Tot Cabinetul de miniştri iese în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, e un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo. O zi importantă – 22 mai Guvernul în stradă şi Cupa României. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă cu un eveniment cultural cu spectatori”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Acesta a precizat că semnele sunt bune în ceea ce priveşte pandemia.

„Veştile bune continuă în ceea ce priveşte numărul persoanelor care se testează pozitiv - vedem că scade în fiecare zi. Nu mai avem niciun judeţ în zona galbenă - toate sunt în zona verde. Bucureştiul a eliminat din restricţii, acum două-trei luni am spus că acest val va ţine două-trei luni de zile - până şi eu am fost prea pesimist, se pare. A ţinut mai puţin, dar asta se datorează, eu zic, în mare-mare parte, unei campanii de vaccinare care a fost accelerată şi astăzi, în România, toţi cei care vor să se vaccineze pot să o facă oricând, oriunde, la orice oră”, a mai spus Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.