Două tinere care au spus că sunt voluntare au adus, vineri seară, în Piaţa Victoriei, din Timişoara, flori şi ciocolată, pe care le-au împărţit jandarmilor care se află alături de cei aproximativ 25.000 de manifestanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri seară, două tinere au sosit în Piaţa Victoriei, din Timişoara, aducând cu ele flori şi ciocolată, pe care le-au împărţit jandarmilor aflaţi în zonă pentru a asigura buna desfăşurare a mitingului.

Tinerele au spus că prin acest gest doresc să le mulţumească jandarmilor care sunt alături de protestatari seară de seară, îndurând alături de aceştia temperaturile scăzute de afară.

Între timp, în Piaţa Victoriei din Timişoara s-au adunat aproximativ 25.000 de oameni care strigă lozinci împotriva premierului Sorin Grindeanu şi a liderului PSD, Liviu Dragnea: ”Grindeanu ai pătat onoarea din Banat”, ”Dragnea cu părul creţ, fură noaptea din coteţ”, ”Domnul Dragnea nu fi trist, la Jilava au dentist”, ”Nu vrem dictatură” sau ”Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.