Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu începe să preia copiii cu boli infecţioase care în mod normal se prezentau la Spitalul Clinic ” Dr. Victor Babeş, anunţă primarul Capitalei Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
  
 Sunt preluaţi copiii cu gripă, gastroenterite, boli eruptive. 
  
 Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu functionează într-o clădire nouă, are unul dintre cele mai moderne ambulatorii de pediatrie din tară şi se bucură de dotări de ultimul tip, precizează Firea, adăugând că unitatea medicală este pregătită cu toate echipamentele şi materiale necesare pentru a putea face nevoilor care pot apărea. 
  
”Îngrijorarea părintilor este reală şi pentru că înţelegem grijă pe care le-o poartă copiilor, ne alăturăm în luptă cu noul Coronavirus COVID-19 prin toate mijloacele de prevenţie disponibile. Am solicitat sprijinul spitalelor administrate de ASSMB (Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti), urmând a comunica disponibilitatea mai departe către Ministerul Sănătătii. Oferim suport şi pentru preluarea pacienţilor din alte spitale de pediatrie”, anunţă Firea.
 
Spitalul ”Victor Babeş” este unul dintre spitalele care periau pacienţii diagnosticaţi cu coronavirus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.