Femeia de 38 de ani din Timisoara care în cursul zilei de vineri a fost depistată pozitiv cu coronavirus şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” se simte mai bine, după ce în cursul nopţii a avut stări febrile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, a anunţat, sâmbătă, că starea femeii internată cu coronavirus este una bună.
 
”Pacienta este bine. Azi noapte a prezentat un puseu de subfebrilitare 37,6 dar dimineaţa la trezire a fost afebrilă. Mai tuşeşte uscat şi nu prezintă simptome de insuficienţă respiratorie”, a declarat Virgil Musta.
 
Femeia de 38 de ani, din Timişoara, care recent s-a întors din Italia, din zona oraşului Bergamo, a fost depistată vineri cu coronavirus. Joi aceasta s-a prezentat la Urgenţele Spitalului de Boli Infecţioase pentru analize, iar medicii i-au recomandat autoizolarea în locuinţă până la rezultatul testului. Imediat după ce testul a fost pozitiv, în cursul zilei de vineri, femeia a fost dusă la spital cu un transport special.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.