Femeia de 38 de ani din Timişoara care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani a fost stabilizată de medicii de la Spitalul Judeţean, unde este internată după ce a încercat să se sinucidă cu erbicid, iar în cursul zilei de miercuri va fi transferată la Clinica de Psihiatrie din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor, femeia a fost dusă iniţial la Spitalul Municipal, după ce a băut erbicid în încercarea de a se sinucide. După ce a fost stabilizată, în cursul nopţii, a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara, la Secţia de Anestezie şi Terapia Intensivă - Toxicologie şi Psihiatrie.

"Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean, pe Secţia de Toxicologie, în urma unei tentative de sucicid prin ingestia de substanţe toxice, a fost dializată, actualmente este în curs de transfer spre Clinica de Psihiatrie. A fost consultată de medicul psihiatru din spital şi s-a decis, împreună cu colegii de la Terapie Intensivă- Toxicologie şi Psihiatrie. A fost dializată în urma ingestiei voluntare de substanţe toxice şi acum se poate transfera, fizic este bine. Nu ştim dacă se afla sub tratament, nu ştiu ce antecedente a avut", a declarat pentru News.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara. 

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra. Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie şi cu venele de la mâini tăiate. În locuinţă, în momentul crimei, se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă. Mai mulţi martori le-au declarat poliţiştilor că, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-şi ucide fetiţa după o ceartă cu soţul ei, care i-ar fi cerut divorţul.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.