Femeia din Ialomiţa confirmată cu infecţie cu coronavirus - caz raportat marţi - se întorsese din Italia, unde lucrase la un hotel care s-a închis după izbucnirea crizei generate de coronavirus. Femeia se afla în centrul de carantină de la Amara şi nu avea simptome, însă pentru că testul a ieşit pozitiv a fost dusă la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor ialomiţene, în acest judeţ, cel mai recent pacient cu coronavirus este o femeie de 54 de ani, care se afla în centrul de carantină de la Amara după ce a revenit din Italia. Femeia fusese angajată la un hotel din Peninsulă, care s-a închis după izbucnirea crizei generate de coronavirus.

Femeia a ajuns în ţară cu un şofer, care de asemenea a fost plasat în carantină în centrul de la Amara. Femeia a fost preluată de la vamă şi escortată îm Centrul de carantină de la Amara.

Ea nu prezintă simptome spciefice, însă după confirmarea că are coronavirus, a fost transportată cu izoleta la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală.

Autorităţile din Ialomiţa spun că femeia diagnosticată cu COVID-19 era singură în cameră.

În Ialomiţa, primul caz de infecţie cu covid 19 a fost o tânără de 28 de ani, aflată de asemenea în centrul de carantină din Amara.

În România sunt 184 de persoane diagnosticate cu infecţie cu coronavirus.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.