Familia unui cetăţean kuweitian dat dispărut în august 2015 după ce a plecat la o plimbare prin localitatea Cheia din judeţul Prahova, unde era cazat la o pensiune, a anunţat că oferă, în următoarea lună, o recompensă de un milion de euro celor care ajută la găsirea acestuia. Suma oferită drept recompense este dublă faţă de cea anunţată de rudele bărbatului în urmă cu un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rudele cetăţeanului kuweitian Mohamed Ta Albaghli, dispărut în data de 5 august 2015 în localitatea prahoveană Cheia, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cheia, că oferă un milion de euro recompensă celor care în următoarea lună furnizează indicii care să ajute la găsirea bărbatului dispărut.

Mohamed Ta Albaghli, în vârstă de 79 de ani la acel moment, a plecat în 5 august 2015 de la pensiunea din Cheia în care era cazat, să se plimbe prin staţiune, dar nu a revenit, apropiaţii sunând la 112 în aceeaşi seară. Zeci de oameni l-au căutat la acel moment, însă fără rezultat. Când a dispărut purta veşmântul tradiţional arab, alb, dar nici localnicii nu au putut da indicii despre locul în care bărbatul s-a îndreptat.

În august anul trecut, familia lui Mohamed Ta Albaghli a anunţat că oferă 500.000 de euro recompensă celui care ajută la găsirea acestuia, însă nu a primit niciun indiciu în acest sens.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.