O explozie a avut loc, sâmbătă după-amiază, într-un bloc de locuinţe din municipiul Târgu Mureş. Primele date arată că o persoană a fost rănită, suferind multiple arsuri. La faţa locului intervin mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe strada Moldovei din municipiul Târgu Mureş. Potrivit ISU Mureş, în urma evenimentului a rezultat o victimă de aproximativ 35 ani care a suferit arsuri la nivelul feţei şi a mâinilor.
La faţa locului intervine Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş cu două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţimi şi ambulanţe SMURD. 
La ora transmiterii acestei ştiri ISU Mureş anunţă că pompierii au făcut o recunoaştere în apartamentele din jurul celui în care s-a produs explozia şi au constatat că suflul acesteia nu a produs pagube materiale majore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.