Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, a fost confirmat cu COVID-19, el având o formă uşoară a bolii, care nu necesită internare. El va rămâne în izolare la domiciliu până în 13 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmare a testării pozitive la virusul corona SARS CoV-2, confirmat şi prin testul RT-PCR, făcut la Policlinica MedLife din Cluj-Napoca, în data de 31 decembrie 2020, Preasfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, a fost invitat de către DSP la o evaluare clinică, la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana), în data de 2 ianuarie 2021. După o internare de o zi, în cadrul căreia s-au făcut analizele medicale necesare, medicii au concluzionat că e vorba de o infecţie cu SARS CoV-2, formă uşoară, care nu necesită internare şi s-a recomandat un tratament medicamentos de urmat", se arată într-un comunicat de presă publicat, luni, de Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla.

PS Florentin va rămâne în izolare la domiciliu, până în 13 ianuarie.

"Până în prezent, starea Preasfinţiei Sale este bună, iar cura medicamentoasă îşi face efectul. Preasfinţia Sa înalţă un gând de mulţumire Domnului pentru că nu se confruntă cu o formă gravă a bolii şi, de asemenea, adresează un gând de mulţumire personalului medical de la DSP şi serviciilor medicale de la Clinica Clujana, care cu mult profesionalism şi eroism îşi fac datoria. Cu încredinţare în rugăciune, transmite tuturor arhierească binecuvântare!

Fie ca milostivul Dumnezeu să-i aibă în grija şi ocrotirea Sa pe Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla şi pe toţi cei ce se confruntă cu boala generată de noul Coronavirus, iar anul 2021, pus de către Sfântul Părinte Papa Francisc sub protecţia puternică a Sfântului Iosif, Patronul Bisericii Catolice şi al Eparhiei de Cluj-Gherla, să fie şi un an al revenirii, fără teama contaminării, la bucuria împărtăşirii trăirii credinţei", mai arată reprezentanţii Eparhiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.