O delegaţie a Sindicatului Solidaritatea din Hunedoara, dar şi doi parlamentari, s-au dus, luni, în audienţă la prefectul judeţului, Călin Petru Marian, cu care au discutat despre plata restanţelor salariale şi stabilirea unui program de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, a primit în această dimineaţă o delegaţie a angajaţilor de la Termocentrala Mintia. Din partea energeticienilor au fost prezenţi sindicalişti conduşi de Cristian Iştoc, preşedintele Sindicatului Solidaritatea. Au participat la întâlnirea cu prefectul judeţului parlamentari ai A.U.R, George Simion şi Anamaria Gavrilă”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Prefecturii Hunedoara. 
       
Membrii delegaţiei au transmis solicitările angajaţilor legate de plata restanţelor din salariu şi de stabilirea unui program de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara şi implicit a Termocentralei Mintia, astfel încât activitatea energeticienilor să poată continua şi după perioada în care Guvernul României va plăti salariile. 
       
Potrivit sursei citate, prefectul Călin Petru Marian le-a transmis solicitanţilor că toate aceste probleme se vor discuta marţi, la Ministerul Energiei unde va avea loc o întâlnire cu ministrul Virgil Popescu la care vor participa şi lideri sindicali din cadrul CEH şi reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene.a
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.