Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că Guvernul a aprobat, miercuri, acordarea subvenţiei de 200 de euro pentru elevii şi studenţii care vor să îşi achiziţioneze un computer. Programul funcţionează fără întrerupere din 2004, iar până acum au beneficiat de acesta peste 300.000 de tineri, a spus Andronescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A trecut prin Guvern - a devenit hotărâre de Guvern - un proiect prin care acordăm tinerilor - elevilor şi studenţilor până în 26 de ani - 200 de euro pentru achiziţionarea unui computer. Acest prioiect are şansa, spun eu, şi şansa o au cei care beneficiază de el, dar şi proiectul în sine - se derulează din 2004 fără întrerupere şi cred că este un lucru pozitiv, a fost tot timpul un lucru pozitiv, pentru că peste 300.000 de elevi şi studenţi au fost beneficiari", a anunţat ministrul Ecaterina Andronescu, după şedinţa de Guvern de miercuri.

Ea a adăugat că, în acest an, de prevederile hotărârii ar putea beneficia aproximativ 10.000 de tineri.

"Anul acesta, după informaţiile pe care le avem în minister, circa 10.000 de elevi şi studenţi pot să fie beneficiarii acestei hotărâri de Guvern, cred că este un lucru pozitiv pentru cei care aşteptau obţinerea acestei subvenţii pentru cumpărarea unui computer", a mai spus Andronescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.