Cursurile la o clasă a patra din Şcoala "Sfântu Vasile" din Ploieşti au fost suspendate după ce o elevă a fost diagnosticată cu COVID-19, toţi colegii copilei urmând a trece la scenariul roşu, respectiv cursuri susţinute exclusiv online, în următoarele două săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Una dintre clasele a patra de la Şcoala generală "Sfântu Vasile" din Ploieşti va face, în următoarele două săptămâni, cursuri online, după ce o elevă a clasei a fost diagnosticată cu COVID-19, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Prahova. 
 
Autorităţile au dispus dezinfectarea spaţiilor din unitatea de învăţământ. Este primul caz de infectare cu SARS-CoV-2 la o şcoală din Ploieşti.
 
La Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir” din Breaza cursurile au trecut online după prima zi de şcoală, la această unitate sanitară fiind infectaţi 11 elevi, conform celor mai recente raportări făcute publice de către autorităţile din judeţ.
 
Şi în comuna Gorgota şase şcoli şi grădiniţe fac cursuri tot online după ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID-19 la scurt timp după ce a participat la un Consiliu profesoral la care s-au reunit cadre didactice de la unităţile şcolare din comună.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.